onze volgende tentoonstelling start 23 november

den-eggerReserveer alvast de data van onze volgende tentoonstelling.

Op 23/24/30 november 2013 en 1 december 2013 stellen we tentoon in het cultureel centrum Den Egger te Scherpenheuvel-Zichem.
Thema van de tentoonstelling: ‘Furibunda’.

One Response

  1. Viona Westra
    Viona Westra at |

    Lieve vriendinnen… Ik had het voor zondagnamiddag in mijn agenda geschreven… ik wilde jullie werk weer eens zien en naar Jan, mijn goede vriend trompettist luisteren, maar ik heb net bericht gekregen dat mijn wachtlijst voor de heupoperatie plots ingekort is: ze hebben maandagochtend een gaatje om te opereren. Dus ik moet zondag binnen. Gelukkig ken ik jullie een beetje… ik zal de website beter in de gaten houden en wens jullie nog veel succes! viona westra

Leave a Reply